Over ons

A touch of quiet

Forté staat in het Italiaans voor luid, hard, sterk. Het is dan ook niet voor niets dat we ‘a touch of quiet’ als slogan achter onze naam hebben gevoegd. Deze tegenstrijdigheid is precies waar we voor staan: waar ruimtes galmen of rumoerig zijn, zorgen wij voor de perfecte akoestiek. Waardoor jij ontspannen kunt genieten van je omgeving. Of dat nu een restaurant, bedrijfshal of entree van een kantoor is.

Maar Forté gaat nog een stap verder. Naast het regelen van de beste akoestische waarden, denken we ook qua design mee binnen jouw totaalplaatje. Je kunt het zo gek niet bedenken of we doen het. Sterker nog: hoe gekker, hoe beter. Daar houden we van! En onze Brabantse nuchterheid houdt ons met beide beentjes op de grond.

Dus heb je een gelikt ontwerp of idee in je hoofd en wil je dat er goed wordt nagedacht over de akoestiek? Ben je op zoek naar een partner die er vervolgens ook nog eens voor zorgt dat deze akoestiek gelikt binnen je ruimte past? Maak dan kennis met Forté: akoestische oplossingen die een lust voor het oor én het oog zijn.

Meet the Forté Family

Van elk specialisme hebben we een ‘familielid’ in huis. Dat er ook nog eens een vader-zoonrelatie binnen ons vijfkoppige team is, is puur toeval. Onze familie bevat een marketingman, akoestiekspecialist, twee techneuten en een innovator. Allen met dezelfde achtergrond: akoestiek is wat ons met elkaar verbindt. Met dit team van specialisten gaan we graag met je om tafel om te kijken waar we Forté kunnen integreren binnen wat jij voor ogen hebt.

Martijn Buijtels

Enthousiaste ondernemer die het mooiste uit ieder project wil halen.

Frans Klessens

Een technische ondernemer, de ‘Willy Wortel’ die in staat is om de bedachte oplossingen te ontwikkelen.

Joris Luyten

Joris heeft veel ervaring met akoestische metingen en heeft een uitgesproken visie over hoe akoestiek beter zou kunnen.

Frans Kaethoven

Frans in een man uit de maakindustrie en heeft diverse muziekstudio’s gebouwd waar vele hits zijn opgenomen.

Bas Kaethoven

Geluid en akoestiek is Bas met de paplepel ingegoten.

Menu